ABA online: Njihuni me përgjigjet e pyetjeve më te shpeshta lidhur me rolin e ABA online
Pyetja 1) "Shumë projekte të mëparshme erdhën me premtime, morën të gjitha informacionet e nevojshme dhe u larguan. Kurrë nuk u kthyen, morëm premtime boshe. A do të ofroni atë që premtoni?"

Ju lutemi, të jeni të sigurtë që ABA online është për të ofruar atë çfarë premton.

Pyetja 2) "Si mund të na siguroni që këto informacione janë të besueshme? Si mund ta dimë se mund të kemi besim tek ju?"

Ky është në fakt një shqetësim i zakonshëm i shprehur nga fermerët; kështu që ne e adresuam atë shqetësim.

Pyetja 3) "Çfarë jeni duke shitur?"

Ne nuk po shesim asgjë. Jemi këtu për të prezantuar mjete për të ndihmuar biznesin tuaj të përmirësohet.

Pyetja 4) "Kush është përfitimi i FED invest, nëse nuk shisni asgjë?"

Është vetëm një vizion afatgjatë për të krijuar një situatë të favorshme për të gjitha palët. Pasi të përmirësohet biznesi, do të krijoni më shumë mundësi biznesi për FED Invest.

  • Ju rrisni biznesin tuaj dhe bashkëpunoni me FED invest për kredi për të zgjeruar biznesin tuaj, ose të hapni një llogari biznesi, etj.
  • FED invest ka një histori të gjatë bashkëpunimi me fermerët, kështu që ne duam që ju të mbani mend FED invest si një institucion financiar që ka qenë dhe gjithmonë do të jetë në anën e fermerëve.

Pyetja 5) "... a mund të na siguroni se cilat pesticide, farëra, fidanë janë më të mirat për t’u përdorur?"

Ekzistojnë dy mënyra për të marrë këshilla të besueshme.

Pyetja 6) "A mund të na ndihmoni të bëjmë analizën e tokës?"

Ju mund të diskutoni në "Forum" ose të kontaktoni "Pyesni ekspertin" për të mësuar lidhur me një procedurë të sugjeruar, këshilla teknike, etj.

Data e publikimit: 16/04/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: