Në kuadër të ditës Botërore të Bletarisë, organizohet trajnimi: "Rritja e Supermëmave & inseminimi artificial i tyre, avantazhet dhe disavantazhet në kuptimin e poliandrisë. Të dhënat e fundit në lidhje me luftimin e varroas", me Dr. Pëllumb Aleksi


Event: 20/05/2023 - 17/06/2023Në kuadër të ditës Botërore të Bletarisë, Shoqata e Bletërritësve të Prefekturës Tiranë, organizon një trajnim bletarie me Dr. Pëllumb Aleksi me temë:  Rritja e Supermëmave dhe inseminimi artificial i tyre, avantazhet dhe disavantazhet në kuptimin e poliandrisë. Të dhënat e fundit në lidhje me luftimin e varroas.

Të ftuar: 

Prof. Keith Delaplane nga Universiteti i Georges, George USA

Prof. Dr. Selim Dedej 

 

Data e aktivitetit: 20 maj, 2023

Ora: 11:00

Vendi: Universiteti Bujqësor i Tiranës (në sallën e leksioneve të Fakultetit të Mjekësisë Veterinare

Data e publikimit: 09/06/2023


Lini një koment


Komente të mëparshme
jkqmly

-Hello World! https://racetrack.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=8c343f16034496ccf77897681cc0adcd&


Shpërndaj në rrjetet sociale: