ABA Online organizon demonstrimin praktik me temë: Kontrolli biologjik dhe rezultatet e tij në serra, me ekspertin z. Bleis Koni


Event: 09/07/2024 - 31/07/2024Temë: Kontrolli biologjik dhe rezultatet e tij në serra

Data e aktivitetit: 9 korrik

Ora: 10:00

Vendi: Spolat, Lushnje

Data e publikimit: 08/07/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: