Trajnim online i organizuar nga Qendra ABA për bletërritësit me ekspertin Dr. Pëllumb Aleksi, 16 Nëntor, ora 18:30


Event: 16/11/2023 - 10/12/2023Tema: Mbyllja e bletëve për dimërim

 

Data e aktivitetit: 16 Nëntor, 2023

Online - Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/83087757061

 

Pjesëmarrësit në trajnimin online do të kenë mundësi të pyesin për problemet e tyre specifike të parkut të tyre të bletëve, si dhe të ndajnë eksperiencën e tyre. 

Data e publikimit: 11/12/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: