ABA Online organizon demonstrimin praktik: “Teknologjia e kultivimit të pjeprit në fushë të hapur”, nga Agronom Isuf Demirxhiu


Event: 01/07/2024 - 20/07/2024Tema: “Teknologjia e kultivimit të pjeprit në fushë të hapur”

Data e aktivitetit: 1 korrik, 2024

Ora: 11:00

Vendi: Ndroq-Tiranë

 

Qëllimi: Nëpërmjet këtij demonstrimi do të bëhet e mundur:

1. Njohja me teknologjinë e kultivimit,

2. Përgatitja e tokës, mbjellja e pjeprit në fushë të hapur, 

3. Shërbimet kryesore gjatë periudhës vegjetative, 

4. Përcaktimi i momentit të duhur dhe kryerja në kohë e vjeljes së prodhimit

Data e publikimit: 15/07/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: