Demonstrim Praktik: “Sëmundjet dhe dëmtuesit kryesorë në ullinj, teknikat për evidentimin e infeksioneve primare nga miza e ullirit”, me Prof. Shpend Shahini Kurbin, 16 Shtator, ora 10:00


Event: 16/09/2022 - 30/09/2022Data e aktivitetit: 16 Shtator, 2022

Vendi: Kurbin

 

Qëllimi: Nëpërmjet këtij demonstrimi do të bëhet e mundur njohja me sëmundjet dhe dëmtuesit kryesorë në ullinj, si dhe teknikat për evidentimin e infeksioneve primare nga miza e ullirit.

Data e publikimit: 13/09/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: