Demonstrim praktik: Specifikat e trajtimit të sëmundjes së nozematozës së bletëve në pranverën me temperatura të ulta dhe me lagështi


Event: 26/04/2022 - 30/05/2022Qendra ABA organizon demonstrim praktik për bletërritësit nga Dr. Pëllumb Aleksi, më datën 26 prill, 2022, ora 11:00.

Vendi: Krujë 
Tema: "Specifikat e trajtimit të sëmundjes së nozematozës së bletëve në pranverën me temperatura të ulta dhe me lagështi"

Data e publikimit: 22/04/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: