Demonstrim praktik: “Teknologjia e kultivimit të hudhrës në fushë të hapur”, nga Agronom Isuf Demirxhiu, Breg-Shkozë


Event: 31/10/2023 - 24/11/2023Data e aktivitetit: 31 tetor, 2023

Vendi: Breg-Shkozë, Prezë, Vorë

Ora: 10:00 AM

Qëllimi: Nëpërmjet këtij demonstrimi do të bëhet e mundur njohja me teknologjinë e kultivimit, përgatitja e tokës, mbjellja, përzgjedhja e thelpinjve cilësorë për mbjelljen hudhrës në fushë të hapur dhe shërbimet kryesore.

 

Data e publikimit: 16/11/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: