ABA Online organizon trajnimin online: "Shtegëtimi i bletëve dhe legjislacioni në fuqi për lëvizjen e tyre me qëllim shfrytëzimin e burimeve nektarore" me ekspertin Dr. Pëllumb Aleksi


Event: 17/05/2024 - 07/06/2024Data e aktivitetit: 17 maj

Ora: 18:30

Zoom-Link: https://us02web.zoom.us/j/89017813964

 

Shtegtimi i bletëve është kryerja e një ose më shumë lëvizje të zgjojeve gjatë vitit, me qëllim rritjen e prodhimit.

Ky ativitet përveç zbatimit të legjislacionit në fuqi kërkon njëkohësisht edhe zbatimin e një sërë masash teknike në mbrojtje të kolonive të bletës dhe në sigurinë e jetës së transportuesve.

Data e publikimit: 15/05/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: