Qendra ABA organizon trajnim dhe demonstrim praktik lidhur me sëmundjet metabolike, shkaqet, simptomat, parandalimi dhe kurimi i tyre nga Ekspertja Znj. Valbona Ylli


Event: 11/11/2022 - 30/11/2022Qendra ABA organizon trajnim dhe demonstrim praktik lidhur me sëmundjet metabolike, shkaqet, simptomat, parandalimi dhe kurimi i tyre. 

 

Takimi do të zhvillohet nga Ekspertja e Qendrës ABA për blegtorinë, Znj. Valbona Ylli, në Valias, Tiranë, datë 11 Nëntor, 2022. 

 

 

 

Data e aktivitetit: 11 Nëntor, 2022

Vendi: Fshati Valias, Tiranë 

 

Data e publikimit: 28/11/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: