“Trajtimet verore me acide organike për luftimin e varroas”


Event: 09/09/2021 - 30/09/2021“Trajtimet verore me acide organike për luftimin e varroas” i organizuar nga Qendra ABA në Prezë, Tiranë, më datën 9 shtator, 2021, ora 10:00. 

Qëllimi është rritja e nivelit të njohurive të bletërritësve për mbajtjen nën kontroll të niveleve të infestimit nga varroa, për bletë të shëndetshme dhe produkte të sigurta bletarie.

Data e publikimit: 08/09/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: