ABA Online organizon demonstrimin: "Menaxhimi i integruar i kromës së mollës", me ekspertin e saj Prof. Shpend Shahini


Event: 17/05/2024 - 31/05/2024Tema:  "Menaxhimi i integruar i kromës së mollës"

Data e aktivitetit: 17 maj, 2024

Vendi: Dvoran, Korçë

Ora: 10:30

 

Qëllimi: Gjatë demonstrimit do të realizohen hapa praktikë për mbrojtje të integruar ndaj kromës së mollës, do të jepet një informacion i gjerë mbi skemat e trajtimit si dhe rëndësinë e trajtimeve parandaluese e kuruese në kushte të caktuara klimatike. 

Gjithashtu, do të trajtohet dhe rëndësia e frekuencës së përdorimit të PMB-ve, doza si dhe karenca e tyre si elementë të rëndësishëm, jo vetëm për mbrojtjen nga kroma por dhe në kuadrin e sigurisë ushqimore.

Data e publikimit: 14/05/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: