TRAJNIME ONLINE
                                                             REGJISTROHUNI KËTU për të shfletuar rubrikat e tjera të platformës.

  • KONTROLLI i hershëm pranveror dhe shërbimet në bletari në këtë periudhë të vitit. Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • Trajtimi radikal me acid oksalik për kontrollin e VARROAS. Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • MBYLLJA e bletëve për dimërim. Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • Përgatitja e bletëve për SHTEGTIM, kujdesi për to dhe vendosja në kullotën e re. Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • Menaxhimi i infestimit pranveror nga VAROA dhe mbajtja në kontroll i ROITJEVE në këtë sezon bletarie. Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • Klinika në situatën e një zgjoi. Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • Kontrollet e hershme pranverore dhe kujdesi për shëndetin e bletëve në këtë periudhë të vitit.  Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • Teknikat e trajtimit të varroas në kushtet e temperaturave të larta.  Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • Heqja e kateve dhe menaxhimi i pjelljes së bletëve. Klikoni KËTU për të parë videon.

 

  • Menaxhimi i zëvendësimit të rezervave dimërore shoqëruar edhe me trajtimet kundër nozematozës së bletëve. Klikoni  KËTU  për të parë videon.

 

Data e publikimit: 28/02/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: