Demonstrim praktik: Përdorimi i produkteve të mbrojtjes së bimëve me bazë bakri & vaj parafinik, për kontrollin e rezervave dimëruese në agrume, me ekspertin e Qendrës ABA, Prof. Shpend Shahini.


Event: 28/02/2023 - 23/03/2023Data e aktivitetit: 28 Shkurt 2023

Vendi: Durrës

Ora: 11:00 AM

 

Qëllimi i demonstrimit: Efekti që kanë për kufizimin e sëmundjeve mykologjike e bakterologjike si dhe ndikimi mbi rezervat dimëruese të breshkëzave, si elementë të rëndësishëm për një shëndetësim të bimës e parë në kontekstin e menaxhimit të integruar të shëndetit të bimëve.

Nëpërmjet këtij demonstrimi, fermerët do të marrin informacione mbi kohën e përdorimit, mënyrës së përdorimit dhe dozave të përshtatshme që duhet të përdoren në agrumishte.

 

Data e publikimit: 27/02/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: