ABA Online organizon demonstrimin praktik: "Ndikimi i temperaturave të larta në fermat blegtorale & masat që duhen marrë për zbritjen e efektit të tyre", me eksperten znj. Valbona Ylli


Event: 14/06/2024 - 20/06/2024Tema: "Ndikimi i temperaturave të larta në fermat blegtorale & masat që duhen marrë për zbritjen e efektit të tyre"

Data e aktivitetit: 14 qershor 2024

Ora: 10:00

Vendi: Belsh

 

Qëllimi i demonstrimit:

1. Si ndikojnë temperaturat e larta në prodhimin, riprodhimin dhe shëndetin e kafshëve të fermës. Pikat kritike

2. Masat që duhen marrë lidhur me ventilimin.

3. Rëndësia e ujit të pijshëm në zbutjen e efektit të temperaturave të larta.

4. Rëndësia e të ushqyerit në periudhat me temperatura të larta. 

Data e publikimit: 21/06/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: