Trajnim online për bletërritësit nga Dr. Pëllumb Aleksi, i organizuar nga Qendra ABA, datë 21 korrik, 2022, ora 19:00


Event: 21/07/2022 - 11/08/2022Data e aktivitetit: 21 Korrik, 2022

 

Vendi: Online  - Zoom link: https://us02wwb.zoom.us/j/83193715220

 

Tema: Metodat e testimit në parqet e bletëve të shkallës së infektimit nga Varroa 

Pjesëmarrësit në trajnim do të kenë mundësi të pyesin për problemet e tyre specifike të parkut të tyre të bletëve, si dhe të ndajnë eksperiencën e tyre. 

Data e publikimit: 12/08/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: