ABA Online organizon demonstrimin praktik: “Rrallimi i frutave tek molla” me ekspertin Dr. Isuf Kaziu


Event: 17/05/2024 - 31/05/2024Tema: “Rrallimi i frutave tek molla”

Vendi: Korçë

Data: 17 Maj

Ora: 12:00

 

Qëllimi: Rëndësia e rrallimt të frutave tek molla dhe njohja me metodat e rrallimit. 

Në demonstrim do të trajtohen: 

1. Rëndësia e rrallimit të frutave tek molla. 

2. Cilat janë metodat e rrallimit dhe kur kryhet rrallimi. 

3. Pse merr rëndësi rrallimi kimik (përparësitë), preparatet kimike që përdoren dhe koha e kryerjes së rrallimit kimik.

Data e publikimit: 14/05/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: