PËRSE DUHET SHKARKUAR APLIKACIONI ABA ONLINE!
Shkarko aplikacionin ABA online dhe regjistrohu tani për tu mirëinformuar mbi fushën e bujqësisë & blegtorisë në vend. Përmes ABA online ju do të përditësoheni lidhur me:

 • Tregu online
  Shisni, blini dhe promovoni produktet tuaja bujqësore përmes komfortit të tregut online. Investoni kohën tuaj tani në marketimin e produkteve tuaja bujqësore në platformën ABA online për të rritur aktivitetin tuaj bujqësor si asnjëherë më parë. Shkarko Aplikacionin ABA online tani, dhe promovoni produktet tuaja bujqësore & blegtorale në kohë reale.
 • Pyet Ekspertin
  Komuniko direkt me një nga ekspertët e ABA-s për ti dhëne zgjidhje problematikës suaj në sektorin e bujqësisë & blegtorisë. Me vetëm një pyetje, ju do merrni ekspertizë bashkëkohore për aktivitetin tuaj bujqësor;
 • Forumi
  Bëhuni pjesë e komunitetit më të madh në Shqipëri për diskutimet lidhur me sektorin e bujqësisë dhe blegtorisë në vend. Shkarko Aplikacionin ABA online tani, dhe regjistrohu për të vendosur krijimin e partneriteteve, dhe bashkëbisedimin në grup me fermerë të tjerë dhe aktorë të zinxhirit të vlerave.
 • Informacion lidhur me Teknologjitë e Prodhimit
  1) Informacione mbi teknologjitë e prodhimit, lëndët e para, plehërat kimike dhe organike, pesticidet, çmimet e tregut, standardet për eksport dhe çertifikimet bujqësore, skemat e subvencionit etj;
  2) Njohuri teknike e praktike (bujqësi, blegtori) për çdo fazë të biznesit tuaj bujqësor;

Data e publikimit: 19/05/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: