Demostrim praktik "Trajtimi radikal dimëror i bletëve për sëmundjen e varroatozës dhe mbyllja e bletëve për dimërim"


Event: 01/12/2021 - 30/12/2021



Demostrim praktik për bletërritësit nga Dr. Pëllumb Aleksi, i organizuar nga Qendra ABA, më datën 1 dhjetor, 2021, ora 11:00. 

Vendi:Pezë, Tiranë në parkun e bleteëve të Znj. Silvana Muça 

Tema: "Trajtimi radikal dimëror i bletëve për sëmundjen e varroatozës dhe mbyllja e bletëve për dimërim"

Data e publikimit: 26/11/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: