Shpallja e fituesëve të Konkursit me UBT-në


Event: 14/06/2021 - 30/06/2021Zhvillimi Rural dhe fuqizimi i sipërmarrjeve ka nevojë për profesionistët e rinj

Në datën 7 Qershor Komiteti Organizator të Konkursit të Studentëve të UBT-së shpalli fituesit e konkursit të Zhvillimit Rural dhe fuqizimit te sipërmarrjeve për profesionistët e rinj. Kriteret bazë të përzgjedhjes janë hartuar dhe zbatohen nga Komiteti Organizator i Konkursit të Studentëve (UBT_FED invest).

Gjetë fazës së parë të kualifikimit, studentët e fakulteteve të ndryshme të UBT-së përzgjodhën temat dhe dorëzuan punimet e tyre si: Projekt investimi, (projekt proposal) në sistemin e agrobiznesit (industria e inputeve, sektori i fermës, industria agroushqimore); Artikull (kërkimor ose aplikativ); Rast Studimor (një shembull suksesi) dhe ESE.

Studentët Fitues të këtij konkursi janë si më poshtë:

Renditja finale e konkursit UBT-FED 2021
Nr.Emer/ MbiemërTotali i pikëve
1Anisa Haka41
2Gerta Bamllari40
3Kristjana Sulejmani40
4Klevisa Gjura39
5Andi Strazimiri38
6Ervin Zeka36
7Klaudio Voci35
8Sidorela Pula35
9Inva Balliu33
10Roselda Balla33
  • Ndarja e çmimeve do të bëhet në eventin e organizuar për këtë rast më datë 14 Qershor 2021 në ambientet e UBT-së pranë Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit - FEA.
  • Detajet e mëtejshme të eventit për shpërndarjen e çmimeve do ju njoftohen gjatë ditëve në vazhdim.

Ju faleminderit për pjesëmarrjen dhe suksese në eventet e ardhshme!
Komiteti Organizor i Konkursit.
https://ubt.edu.al/sq/ 

Data e publikimit: 08/06/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: