Qendra ABA organizon demonstrimin praktik me temën “Breshkëza dhe trajtimet dimërore në ullinj”, me Prof. Shpend Shahini, Belsh, datë 25 Janar 2023


Event: 25/01/2023 - 15/02/2023Data e aktivitetit: 25 Janar 2023

Vendi: Belsh

Ora: 10:00 AM

Data e publikimit: 30/01/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: