Qendra ABA organizon demonstrim praktik për: "Mastitet, masat e parandalimit dhe luftimit" dhe "Përgatitja cilësore e silazhit të ri", nga Znj. Valbona Ylli, Valias, ora 10:00


Event: 17/08/2022 - 22/08/2022Data e aktivitetit: 17 Gusht, 2022

 

Vendi: Valias, Tiranë 

Data e publikimit: 10/08/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: