ABA Online organizon demonstrimin praktik: “Teknologjia e kultivimit të panxharit të kuq në fushë të hapur”, nga Agronom Isuf Demirxhiu


Event: 14/05/2024 - 31/05/2024Data e aktivitetit: 14 maj, 2024

Vendi: Maminas, Shijak

Ora: 10:00

 

Qëllimi: Nëpërmjet këtij demonstrimi do të bëhet e mundur:

1. Njohja me teknologjinë e kultivimit,

2. Përgatitja e tokës, mbjellja e panxharit të kuq në fushë të hapur, 

3. Shërbimet kryesore gjatë periudhës vegjetative,

4. Përcaktimi i momentit të duhur dhe kryerja në kohë e vjeljes së prodhimit.

Data e publikimit: 13/05/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: