Kontrolli i lagështisë dhe temperaturës në serrë – Video Praktike
Video praktike ka për qëllim të tregojë se si të kontrollojmë temperaturën dhe lageshtinë në serrat tradicionale, si dhe metodat e reja që përdoren në serrat moderne për kontrollin e tyre. Në video shpjegohet përse është e domosdoshme të mbahet një temperaturë dhe lagështi optimale  në serrë dhe sesi ndikojnë këto parametra në rendimentin e prodhimit dhe cilësinë e tij. 

Data e publikimit: 01/06/2021


Lini një koment


Komente të mëparshme
Pershendetje Z. Rushdi ! Te pershendes per kontributin e madh qe po jep per bujqesine shqiptare e ne menyre te vecante per anetaret e FED invest me produktet tuaja dhe me teknologjite e njohurite qe ofron. Edhe njehere pune te mbare e suksese

-Valentin


Shpërndaj në rrjetet sociale:

TRAJTIMI I BLETËVE ME ACIDIN OKSALIK NË FORMËN E SUBLIMATIT PËR LUFTIMIN E VARROATOZËS - VIDEO PRAKTIKE

Luftimi i varroatozës së bletëve

Lexo më shumë

KAMPIONIMET NË ZGJOIN E BLETËS - VIDEO PRAKTIKE

Të mësojmë më herët mbi praninë e një sëmundjeje në parkun tonë të bletëve

Lexo më shumë

PRODHIMI I NJË MISHI CILËSOR

Si ndikon të ushqyerit në cilësinë e mishit?

Lexo më shumë

CILËSIA E PRODUKTEVE TË FERMËS BLEGTORALE

Sigurimi i cilësisë së produkteve të fermës është një proces i cili varet shumë nga mënyra se si ju menaxhoni kafshët e fermës që nga lindja e tyre.

Lexo më shumë