ABA Online organizon demonstrimin praktik: “Teknologjia e kultivimit të specit në fushë të hapur”, me Agronom Isuf Demirxhiu, Ndroq


Event: 07/06/2024 - 18/06/2024Tema: Teknologjia e kultivimit të specit në fushë të hapur

Data e aktivitetit: 7 Qershor, 2024

Vendi: Ndroq

Qëllimi: Nëpërmjet këtij demonstrimi do të bëhet e mundur:

1. Njohja me teknologjinë e kultivimit,

2. Përgatitja e tokës, mbjellja e specit në fushë të hapur, 

3. Shërbimet kryesore,

4. Përcaktimi i momentit të duhur dhe kryerja në kohë e vjeljes së prodhimit, 

Data e publikimit: 19/06/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: